Hijama en Cupping Tarieven

€ 45,-       45 minuten  Hijama behandeling
                     
€ 35,-
       30 minuten  Dry cupping behandeling
                     
€ 30,-
       30 minuten  Massage cupping behandeling
                     

Mocht het zo zijn dat U meerdere behandelingen of langere tijd nodig hebben dan zullen er andere prijzen gehanteerd worden. Dit verschilt van persoon tot persoon en van situatie tot situatie.

U dient er rekening mee te houden dat wij geen pinapparaat hebben en U dus bij ons niet kunt pinnen.

Door onze mobiliteit komen wij ook aan huis voor een Hijama behandeling alleen hierbij dienen er wel minimaal 5 personen behandeld te worden op de opgegeven locatie.

Inzicht Hijama Tarieven
Een Hijama en/of een Cupping behandeling is absoluut geen "magische pil". Bij deze behandeling is een zeer actieve betrokkenheid van uw zijde nodig zoals bij elke behandeling die men ondergaat. Het is tevens waarschijnlijk dat er meerdere behandelingen vereist zijn voor maximale effectiviteit. Het moet namelijk duidelijk voor u zijn dat de aanwezige gifstoffen, stagnaties en congesties in uw lichaam al uw hele leven daar in zijn opgebouwd. Om deze reden hebben wij onze Hijama en Cupping behandelingen zeer betaalbaar gemaakt.

Voorbeeld Schets Hijama en/of Cupping Behandeling
Een gemiddeld persoon die nog nooit of langer dan een jaar geen Hijama en/of Cupping behandeling heeft gehad raden wij aan om 4 à 5 sessies te nemen. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om de aanwezige gifstoffen, stagnaties en congestie in uw lichaam te verwijderen. Na elke sessie stimuleert de behandeling het imuunsysteem positief door het verspreiden van chemische stoffen in het lichaam zoals prostagladine, tromboxan, leukotrien en prostacyckline in het lichaam. Tussen de sessies zitten 4 tot 6 weken tijd tussen. Personen die roken of gerookt hebben, overgewicht hebben of een ongezonde levensstijl hebben of hebben gehad zullen meerder sessies nodig hebben. Wanneer de pijn, kwaal of ziekte behandeld is kunt u gerust 1 keer per 3 à 4 maanden terugkomen voor lichamelijk onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *